Belga étcsokoládés “ganache” krém recept

Hozzávalók:
- 200 gr CC Belga étcsokoládé pasztilla – 500 gr
- 100 gr állati eredetű tejszín
Elkészítése:
1. A tejszínt feltesszük melegedni, és ameddig forráspont közeli állapotba nem kerül, összetördeljük a csokoládét.
2. A meleg habtejszínt ráöntjük az összetördelt csokoládéra, és várunk néhány percet, hogy a meleg folyadék kellőképpen megolvassza a csokoládét. A krémet egy spatula segítségével átkeverjük. Lefedjük frissen tartó fóliával úgy, mikor is a fóliát közvetlenül a krémre simítjuk. Néhány órára betesszük a hűtőbe, hogy visszadermedjen a töltelékünk.
3. A kihűlt krémet néhányszor átkeverjük, és az étcsokoládés krémmel betöltjük a tortánkat.
Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!